default logo

Team

Ons team bestaat momenteel uit 12 gedreven professionals.

Sophie De Vlieger
Zaakvoerder
Sophie is mede-eigenaar van Vahodi-Financial Services en opereert vooral vanuit het kantoor in Waarschoot. Hiernaast specialiseert ze zich in hypothecaire en professionele kredieten. Als er naast haar gezin met onder andere twee flinke dochters nog vrije tijd overblijft, durft ze zich wel aan een partij tennis wagen.

Email: sophie@vahodi.be

Frederic Soenen
Zaakvoerder

Frederic is als zaakvoerder verantwoordelijk voor het kantoor in Gent en verzorgt de externe contacten van de volledige groep. Verzekeringen, professionele kredieten en TAK 23 hebben geen geheimen voor hem. Buiten de werkuren vindt hij ontspanning tussen drie vrouwen (waarvan twee dochters) en is hij voetbalverslaafd.

Email: frederic@vahodi.be

Philippe Destoop
Expert Vermogensopbouw
Philippe is een ervaren rot in de financiële sector, en een krak in vermogensopbouw, -begeleiding en -bescherming. Zijn parcours leidde hem al langs verscheidene topfuncties bij grote spelers, en kent nu een absoluut hoogtepunt bij Vahodi-Financial Services. Daarnaast is Philippe en fervent fietser en een liefhebber van Frankrijk.

Email: philippe@vahodi.be

Marco Alberti
Account Manager
Marco heeft al een mooi gevulde carrière als verzekeringmakelaar achter de rug. Sinds januari 2020 zijn we met zijn kantoor een intense samenwerking aangegaan. Tot spijt van sommige collega’s een kantoor in Gent, en niet in zijn geliefde Toscane

Email: marco@vahodi.be

Mieke Theus
Schadebeheer
Mieke is jurist en is verantwoordelijk voor de complexere schadedossiers. Door haar achtergrond en ervaring vindt ze vaak oplossingen die niet voor de hand liggen. Mieke geniet in haar vrije tijd vooral van de zeldzame maar unieke gezinsmomenten

Email: mieke.t@vahodi.be

Geert Dermaut
Expert Verzekeringen
Geert is uw eerste contact bij schadegevallen. Als ervaren rot in de verzekeringen volgt hij uw schadedossiers van a tot z op, om tot een snelle en correcte regeling te komen. Met zijn kennis is hij ook de geknipte persoon om een antwoord te geven op al uw verzekeringsvragen. Immer goedgezind, zelfs als zijn favoriete  AA Gent niet wint.

Email: geert@vahodi.be

Robert Vanheers
Expert Pensioenopbouw

Robert heeft een schat aan ervaring opgebouwd in de domeinen van vermogensbegeleiding en pensioenopbouw voor zelfstandigen. Hij staat onze klanten met veel kennis bij bij hun financiële vraagstukken en geeft deze kennis ook met veel plezier door aan zijn collega’s.

Email: robert@vahodi.be

Anouska Van der Jeught
Commercieel medewerker
Anouska, uw eerstelijnscontact in
Waarschoot, specialiseert zich in professionele kredieten en consumentenkredieten. Ook op gebied van pensioenopbouw en fiscaal sparen kan ze terugvallen op een stevige ervaring. Ook zij ontspant zich graag met sport: op de tenniscourt, of met een stevige jogging.

Email: anouska@vahodi.be

Patricia Vantroyen
Commercieel medewerker
Patricia is naast het eerste contact in ons kantoor in Gent ook expert woonkredieten. Ze volgt alle kredietdossiers van zeer dichtbij op en staat in nauw contact met de klant. Van alle collega’s is zij de avontuurlijkste, zeker wat haar reizen betreft.

Email: patricia@vahodi.be

Sebastien Lossy
Commercieel medewerker
Sebastien heeft al een mooie track record opgebouwd in de verzekeringswereld. Zowel aan bedrijven, aan zelfstandigen als aan particulieren geeft hij professioneel advies op maat. Met drie kleine kinderen heeft hij ook thuis een fulltime job. Ontspannen doet hij in de Ghelamco Arena of op het minivoetbalveld.

Email: sebastien@vahodi.be

Bjorn Paelman
Commercieel medewerker

Bjorn staat u met veel enthousiasme bij bij al uw vragen over dagelijks bankieren, pensioensparen of spaarplannen. Als hij tussen al die specialisaties door nog tijd heeft, spendeert hij die graag op de basketcourt of tussen zijn kunstverzameling.

Email: bjorn@vahodi.be

An Claeys
Administratief medewerker
An is onze administratieve duizendpoot en ondersteunt de commerciële mensen in al hun initiatieven. Daarnaast helpt ze onze klanten waar mogelijk telefonisch bij al hun verzekeringsvraagstukken. An lost alles op met de smile en dat hoor je ook aan de telefoon. Op vrije avonden zou ze zich wel eens aan een dansje wagen.

Email: an@vahodi.be